Om klubben
Hvem vi er, og hvorfor vi er her

Laptop Club startede som et par studerende, der sad rundt om spisebordet og arbejdede på hver sit projekt. Da vi selv kom ud i mediebranchen, fandt vi hurtigt ud af, at samarbejdet mellem strateger og content creators sagtens kunne blive tættere - vi vidste nemlig, at det ville skabe mere sammenhængende indhold, bedre værdi for kunderne og i sidste ende stærkere brands. Derfor besluttede vi os for at gå tilbage til spisebordet og udvikle Laptop Club til et bureau, hvor strategi og contentproduktion går hånd i hånd.

I dag har vi et hurtigt voksende team af håndplukkede freelancers med forskellige kreative fagligheder, så vi kan producere alt in-house. Vi har en høj standard for kreativitet og produktion, og går op i at arbejde med content creators, som vi kender og stoler på. Vores klubhus befinder sig i den gamle cigar og tobaksfabrik på Islands Brygge, hvor vi har eget kontor og film- og fotostudie på 317 kvadratmeter.

 
 
 
Sonja Lovdal - art director, fotograf og videoproducer hos Laptop Club

Sonja Lovdal
Art direction, foto- & videoproduktion

Sonja er det friske kreative pust, du har gået og manglet. Med sin fabelagtige sans for æstetik og fokus på kreative koncepter, kan hun med garanti skabe god storytelling i ethvert projekt.

Udover det visuelle sørger Sonja for at holde overblik, og for at alt går op i en højere enhed - der er bare ikke noget bedre end et velstruktureret call sheet.

 
 
 
Oskar Rumle - strateg, fotograf, og videoproducer hos Laptop Club

Oskar Rumle
Strategi, foto- & videoproduktion

Med sin baggrund i kommunikation, er Oskar det klare valg til dem, der vil have den bedste marketingstrategi. Oskar er født problemløser, og har fokus på altid at skabe de bedst mulige resultater.

Hvis du mangler en dum-sjov jingle-idé, eller en kreativ pun med dit firmanavn i fokus, er du kommet til den rette.

 
 
 
Sebastian Stigsby - fotograf, videoproducer og motion graphics designer hos Laptop Club

Sebastian Stigsby
Foto- & videoproduktion, motion graphics

Lad dig ikke narre af det blonde hår, de blå øjne og den uigennemtrængelige charme. Han er en badass visuel creator med fart på.

Sebastian har et knivskarpt øje for visuelle detaljer og en tørst for at mestre nye teknikker. Hvis han ikke lige er den bedste til det, du gerne vil bruge ham til, når han nok at blive det natten over.

 
 
 
Milo - kontorhund hos Laptop Club

Milo
Tricks, gåture,
godbid-ansvarlig

Udover at være Sebastians personlige assistent, er Milo også Laptop Clubs officielle humørcoach. Han sørger for, at alle folk taler pænt, er gode venner og nusser hinanden bag ørene.

Milos yndlingsmøder er walk and talks.

 
 
 
Line Juul - strateg, copywriter og art director hos Laptop Club

Line Juul
Strategi, art direction, storytelling

Mød Laptop Clubs visuelle blæksprutte! Om hun agerer stylist, art director eller lægger stærke visuelle strategier, leverer Line med garanti et fantastisk stykke arbejde.

Line har stor passion for bæredygtighed, og er derfor det idéelle match til brands, der vil fokusere på grøn markedsføring.

 
 
 
Bliv freelancer hos Laptop Club!

Dit Navn Her
Skal du være med i klubben?

Er du grafiker, foto- eller videograf, stylist, copywriter, kommunikatør, lyddesigner eller noget andet kreativt? Vi leder løbende efter seje talenter til vores team af freelancere - også praktikanter!

Kontakt os med lidt info om dig, så tager vi en sludder og en kop networking-kaffe - vi gi’r! ☕️

 
 
 

Følg med
i vores
hverdag